Nummer 4

Semesterkänsla

Under semestern tar vi väl hand om oss. Vi rör mer på oss, vi äter god mat, upptäcker nya platser och vårdar sociala kontakter.

- "Sista dagen på semestern ska man passa på att njuta så mycket man kan. Och det ska man fortsätta med. Livet är inte över bara för att man börjar jobba."

Tidsplanering- viktigt och bråttom

Både för dig som planerar att komma tillbaka till jobbet under nästkommande veckor och för dig som hunnit vara på jobbet en stund kommer här ett antal knep att ta till för att komma igång efter långa, sköna semesterveckor.

Genom att strukturera upp de första veckorna, prioritera rätt och inte lyssna till gnäll, kommer du snabbt upp på banan. 

Samtal med chefen

När de sista semesterdagarna började ta slut- hur kändes det att ta sig till arbetplatsen igen?

Hade du "börja-jobbet-ångest" finns det all anledning att reflektera över detta.

Är det bara en tillfällig svacka, så kan du absolut förändra din situation och din känsla för arbetet. Nu har du chansen att sätta nya vanor för resten av året.

Webb event

Nu lanserar vi den webbaserade Ledarskapsskolan där du gratis studerar ledarskap i korta lektioner online med artiklar, tips, video och test. 

Detta firar vi genom ett webb event onsdagen den 14 september kl.13.00 med en frågepanel bestående av utbildningskonsulter inom ledarskap. Få din fråga om ledarskap besvarad direkt av våra experter!

Motiverad personal

Det är höst och arbetsplatserna drar igång med en rivstart. Hur gör man som ledare för att kickstarta personalen?

Hur får man upp motivationen igen efter lata semesterdagar?

Hur skapar man en nytändning för att nå målsättningen inför de sista kvartalen på budgetåret?

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.