Föreläsningar online om ledarskap och medarbetarskap

Interaktiva onlineföreläsningar som engagerar dig och ger effekt

Vill du ge ledare inom din organisation nya kunskaper, inspiration och beprövade tips? Vill du utveckla dina medarbetares förmåga att fungera väl i team och relationer på arbetsplatsen?

Markus Amanto är en erfaren utbildare och föreläsare som håller föreläsningar online som är interaktiva och engagerande, som varvar humor med allvar och som förmedlar kunskap och metoder som går att omsätta direkt i vardagen.

Exempel på vad du och dina kollegor får lära er om ledarskap, relationer och konflikthantering

  • Hur du bäst stödjer en grupps utveckling och ökar dess effektivitet
  • Hur du bygger tillitsfulla relationer och hanterar konflikter för att ta tillvara medarbetarnas fulla potential
  • Hur du leder dig själv för att må utmärkt och bli framgångsrik som ledare

Boka onlineföreläsning

Om Markus Amanto som föreläsare

Markus har i över 25 års tid arbetat med att utveckla ledare, team och organisationer i Asien, Nordamerika och Europa.

Han är en uppskattad författare, utbildare och föreläsare. Hans böcker inkluderar "Ledarskapsskolan - vem är det som kör egentligen?" och "New Manager - The Step-by-step Handbook to Being a Great Leader".

I filmen här kan du se Markus i aktion när han berättar om tre frågor som gör din feedback framgångsrik.

Han har innehaft flera olika positioner som chef och när han arbetade som säljare byggde han en säljorganisation med över 400 personer i de nordiska länderna.

Egen utbildning och kunder

Han startade sin egen konsultverksamhet 1998 och har tidigare bland annat arbetat som handledare för UGL-kurser i flera års tid. Han är certifierad användare av SDI (Strength Deployment Inventory) och utbildad inom emotionell debriefing, psykosyntes samt har deltagit i Anthony Robbins Mastery University.

Hans kunder inkluderar Stockholms Universitet, Tetra Pak, AstraZeneca, Pitney Bowes, KPMG, Kongsberg Automotive, Nasdaq och Svenskt Näringsliv. 

Mer om Markus och hans föreläsningar

Markus håller föreläsningar på flera språk via till exempel Zoom, Skype, Microsoft Teams eller motsvarande. Han talar flytande svenska, engelska, finska och spanska och kan även kommunicera väl på norska och danska.

Frågar du Markus om meningen med livet kommer du att få svaret att det är att sprida kärleken. Att sprida kärleken i varje vrå där rädsla, hat och mänskligt lidande råder. Frågar du vad ledarskap är får du svaret att det är att skapa de optimala förutsättningarna för att andra ska kunna sprida kärleken. Vilket i sin tur leder till den tillit, omtanke och välmående som skapar framgångsrika individer och organisationer.

Boka onlineföreläsning

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.