Markus Amanto

Stefan Holm, den tidigare så framgångsrike höjdhopparen, uttryckte i sin självbiografi vikten av att kunna hantera både anspänning och avslappning.

Förhoppningsvis har du under sommaren haft extra möjlighet till en hel del avslappning och det nu är dags för konststycket att kombinera anspänning och avslappning även under hösten.

Tips för motivation

I detta nummer av webbtidningen hittar du flera olika artiklar med bland annat tips för hur du kan stödja dina medarbetare i att hålla deras motivation uppe, en samling strategier för hur du själv kommer igång med jobbet efter långa, sköna semesterveckor samt hur du kan bevara njutning som ett begrepp även i vardagslivet och ta väl hand om dig själv.

Skapa nya vanor samt YouTube-tips

Början av hösten är ett utmärkt tillfälle att iscensätta förändring och skapa goda vanor för resten av året.

Vi har också snokat fram tre stycken sevärda YouTube-klipp med motivation som tema.

Ett nytt Live-event!

Inspirerade av vår uppskattade live-sändning i juni så kommer vi nu att genomföra en ny sändning med en ledarskapspanel där du har möjlighet att se och lyssna via Internet samt ställa frågor till utbildarna inom ledarskap som är med i panelen. Vi har skapat en separat sida där du kan läsa mer om ledarskapspanelen.

Avslutningsvis

Ett av mina favorituttryck är att gräva där du står. Om saker och ting ibland känns övermäktiga eller svåra att påverka, börja med att gräva just där du står. Att börja i det lilla gör det större lättare.

Jag önskar dig en härlig och framgångsrik ledarskapshöst.

För din framgång som ledare,

Markus Amanto


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.