Nummer 4

Nummer 4, 2012 gavs ut i augusti 2012.
Tema: Coachande ledarskap

Janne Paulsson

Som positiv bieffekt av det coachande ledarskapet blir ledaren mer kompetent och får tid för sina egentliga arbetsuppgifter.

Janne Paulsson, ledarskapskonsult och ledarcoach ger dig fem tips om hur coachande ledarskap kan göra livet lättare för dig och för dina medarbetare.

Karin Ulfhielm, Vargkask AB

Det coachande ledarskapet är sättet att skapa ett framgångsrikt team på. Det coachande ledarskapet är utvecklande och tydligt i sin karaktär.

Det coachande ledarskapet är här för att stanna!

Laura Sjölander

Att bjuda in gästskribenter till numret har verkligen gett ett nytt sken på coaching, coachens roll och hur du anammar det coachande ledarskapet i organisationen.

Hur tänker du som coachande ledare? Och när är det inte läge att vara coach? Vad tycker du?Read More

Paul Söndergaard

Jag kom i kontakt med coachingbegreppet 2003 i samband med deltagande i ett ledarskapsprogram inom Polisen.

Konsulten ville vi skulle prova på att coacha varandra. "Lyssna ordentligt på problemet och ställ sedan några öppna frågor som det inte går att svara ja eller nej på. Gör ni det, får motparten tänka till ordentligt och själv komma på svar och lösningar". Jaha, var det så enkelt alltså? Njae, inte riktigt...

Nyheter

Ytterligare ledarskapsutbildningar finns nu upplagda för hösten och det börjar komma in en hel del kurser till våren också.

Vår mobila, kostnadsfria ledarskapsskola har 560 st användare för närvarande. Vill du också lära dig stegen till ett mer framgångsrikt ledarskap?

Fler artiklar...

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.