Onlinekurser för ledare och medarbetare

Onlinekurser för ledare och medarbetare

Kurser som fungerar med resten av dina åtaganden i livet

När du vill bli mer framgångsrik i ditt ledarskap, men har svårt att komma ifrån.

Studera var du vill, när du vill och hur du vill då websajten är utvecklad för både dator och olika mobila enheter såsom surfplattor och smartphones. 

Läs på bussen, lyssna på ljudfiler under promenaden eller gör tester på din surfplatta.

Som garanterat ger dig resultaten du vill ha

Om du av någon anledning inte skulle vara fullständigt nöjd med din kurs, om den inte motsvarar dina förväntningar, så har du 30 dagar på dig att prova kursen utan kostnad.

Med vår pengarna-tillbaka-garanti vet du att du alltid får det resultat du vill ha.

Välj kursen som passar dig

Du har flera kurser att välja på - Du väljer utefter tidigare erfarenhet och kompetens, eller utifrån vilka ämnesområden du är nyfiken på.

Inom din organisation kan ni också studera våra distanskurser i en studiecirkel, för att tillsammans utveckla ledarskapet och gruppens samarbete. Studiecirklar kan också göras på distans, om ni befinner er på olika platser i landet, eller världen. Hör av dig för att få tips och ideer kring hur just ni kan lägga upp era studier tillsammans. 

Anmäl dig nu

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.Du hittar onlinekurserna på sin egen sajt: www.kurs.se.

Mycket värdefull och användbart i mitt arbete som skolledare. För min egen del har det blivit tydligt vad jag bygger mitt ledarskap på och vad jag inte kan kompromissa med för att inte tappa bort mig själv. Lättillgänglig. Just nu sitter jag på min terass i Spanien och arbetar utifrån delar i distanskursen. Skönheten ligger i enkelheten.

Christel

En väldigt lärorik kurs! Känns som under denna tid som jag läst kursen så har jag växt i mig själv hur mycket som helst! Känns mer o mer säker i mitt ledarskap! [...] En oerhört bra kurs som jag är så tacksam över att jag läser!

Hanna

Till KURS.SE

Frågor?

Ring oss på: 08-58080040