Markus Amanto är ansvarig utgivare.Markus Amanto är ansvarig utgivare för LedarskapsMagasinet och Veckans Ledarskapstips.

Jag har arbetat med ledarskapsutveckling för organisationer, ledare och individer i Asien, Europa och USA i över femton års tid. Jag är även en uppskattad möteshandledare, talare och multimedia författare.

1998 startade jag Advenire, som vuxit till nuvarande Altaleda, och har tidigare varit certifierad handledare för UGL-kurser och användare av SDI® (Strength Deployment Inventory).

Jag är även utbildad inom emotionell debriefing, psykosyntes och har deltagit i Anthony Robbins Mastery University. Jag har även anlitats som kursledare av bland annat MGruppen och Hyper Island.

Jag har arbetat med Internet och verksamheter på Internet i olika former sedan 1995 då jag bodde i USA. Jag fascineras av att kombinera hävstången som Internet erbjuder med möjligheten att hjälpa människor att utvecklas som ledare och människor.


Presskontakt

Frågor eller önskemål från media hänvisas till:

Markus Amanto
Telefon: 08-580 800 40
Mobil: 0708-12 81 00
Email: markus (a) altaleda.com

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.