Altaleda startade ursprungligen som Advenire AB år 2000. 

Mellan år 2000 - 2005 växte vi till en framgångsrik och uppskattad arrangör av både öppna och interna utbildningar i ledarskap där vi själva höll kurser runt om i landet och även utomlands.

I samband med att de drivande personerna i vår verksamhet kom till ett skede i livet då de bildade familj blev vi mindre motiverade att tillbringa många dagar ute på olika kursgårdar och konferensanläggningar.

Vad vi gör idag

Vi fortsatte att få förfrågningar från tidigare och nya kunder som ville ha hjälpa att hitta passande utveckling av sig själv som ledare eller ledare i sin organisation. Vi övergick då till att istället börja förmedla kontakten mellan köpare och leverantörer av ledarskapsutveckling. I samband med denna förändring av vår verksamhet bytte vi namn till Altaleda AB.

Idag erbjuder vi kvalitetsäkrade UGL-kurser i hela Sverige, en distansutbildning för ledare kallad LEDARSKAPSSKOLAN samt även föreläsningar på temat ledarskap och relationer.

Vad du kan förvänta dig

Allt vi gör bygger vi på vår långa erfarenhet inom branschen, våra högt ställda kvalitetskrav och en önskan att genom personligt engagemang ge våra kunder god service.

Vi har glädjen att idag haft över 347 organisationer som våra kunder det senaste året.

Våra sajter

Vi driver Sveriges ledande sajt för förmedling av UGL-kurser på: www.UGLkurser.se. Onlinekurserna som du kan studera när, var och hur (nästan!) du vill, hittar du på www.kurs.se.

Här på denna sajt kan du läsa mer om våra uppskattade föreläsningar och ta del av annan information för din utveckling som ledare, till exempel webtv, artiklar och tips.

Vi bakom Altaleda

Du kan nu se och lyssna till Markus Amanto när han berättar om Altaleda eller läsa mer om oss bakom Altaleda.

Vårt organisationsnummer är det samma sedan år 2000, nämligen 556588-3872.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.