Nummer 1

Nummer 1, 2012 gavs ut i februari 2012.
Tema: Positivt ledarskap.

Ibbe Gnem

Webbtidningsredaktionen hade ett intressant samtal om positivt ledarskap med Ibbe Gnem, vd för Distriktstandvården, entreprenör, affärsängel och engagerad i ett flertal nätverk och styrelser.

- Positivt ledarskap handlar inte om att alltid vara glad eller att försöka släta över problem. För mig innebär det att man är rak, ärlig och arbetar konstruktivt för att identifiera och finna lösningar till problem.

Positivt ledarskap- börja redan idag

Om du upplever att du vill ha ett mer glädjefullt ledarskap, delar redaktionen här med sig av några frågor att reflektera över.

Frågorna kan hjälpa dig att skapa förståelse kring hur du ser på din roll som ledare och på relationen med medarbetarna.

Ta dig tiden att fundera, själv eller tillsammans med en kollega.

Citat

"Ledarskap lösgör människors potential till att bli bättre". (Bill Bradley)

"Om dina handlingar inspirerar andra att drömma mer, lära mer, göra mer och bli mer, då är du en ledare". (John Quincy Adams)

Nyheter

Nu kan du studera ledarskap i din iPhone, Ledarskapsskolan finns nu som kostnadsfri app. 

Unika kurstillfällen i Indirekt ledarskap.

Breddat kursutbud och flera ledarskapskonsulter.

Vi gillar att vi fått många nya gillare!

Markus Amanto

När vi bestämde att detta nummer av webbtidningen skulle handla om positivt ledarskap funderade jag själv på vad det betyder egentligen.

Är det att fastna med foten i kläm i dörren och ändå göra tummarna upp med ett stort leende?

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.