Nyheter

Studera ledarskap i din smartphone! Ledarskapsskolan som kostnadsfri app- nu även för Android.

Breddat kursutbud med JGL, utbildningen som hjälper er med jämställdhetsprojektet samt relationsskapande ledarskap "Relational Management" bland annat. 

Att leda genom andra chefer kan vara svårt, nya kurstillfällen i Indirekt Ledarskap. 

Ledarskapsskolan som Android-app

Nu har du möjlighet att studera ledarskap även i din Android, när du vill och var du vill. Ledarskapsskolan för Android, laddar du ner kostnadsfritt här

Sedan tidigare finns Ledarskapsskolan som iPhone-app som du laddar ner i AppStore

Breddat kursutbud

Vi har kvalitetssäkrat och därefter inlett flera samarbeten med utbildningsföretag, för att kunna erbjuda ett ännu större urval av ledarskapsutbildningar.

Det breddade kursutbudet består bland annat av kurser i Relational Management, Positive Power and Influence samt Klart Ledarskap

Vi har också fått in ny specialistkompetens i vår förmedling av ledarskapskonsulter, bland annat på coachingsidan. 

JGL och IL

I vårt utökade kursutbud kan vi erbjuda JGL- Jämställdhet Göra Lära, utvecklat av Försvarshögskolan för er som vill ha hjälp att komma igång med jämställdhetsarbetet. 

Är du en högt uppsatt chef, med minst två organisatoriska nivåer under dig och vill få inspiration till hur du ska leda genom andra chefer, så passar utbildningen Indirekt ledarskap dig. 
Denna kurs ges sällan utanför Försvarshögskolans väggar, så det är kul att vi nu kan erbjuda detta som bidrar till ett ännu större urval av kurser på sajten. 


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.