Nyheter

Vi har nu uppdaterat våra websajter UGLkurser.se och Altaleda.se med kurstillfällen under 2012. Vi välkomnar också ett par nya arrangörer av kurser i vår förmedling som gör att vi kan erbjuda både fler kurstillfällen och fler typer av kurser.

Nummer 800 på Facebook

Skaran av gillare på vår Facebook-sida fortsätter att växa - kul! Vi gratulerar gillare nummer 800, Madelene, som får en ebok av oss för att fira denna milstolpe.

Fler på kontoret

Efter mammaledigheten är nu Filippa Amanto tillbaka på kontoret och arbetar för tillfället med att kontakta tidigare deltagare för att stämma av deras erfarenheter efter att ha gått sin ledarskapsutbildning och hur det fått användning för detta i sin vardag som ledare.

Ledarskapsskolan växer

Till Ledarskapsskolan har vi lagt till ytterligare en del i varje lektion. Det är en sida med länkar till vidare information inom respektive ämne. Det inkluderar länkar till artiklar, YouTube-klipp och andra källor.

Ändring i kalendern

Vi har beslutat oss för att flytta den planerade ledarskapslunchen till våren istället, detta för att ha möjlighet att verkligen få med de personer vi vill ha med i samtalet. Vi återkommer med datum och tid när det börjar närma sig.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.