Nyheter från Altaleda.

Sedan sist har vi hunnit lansera en ny uppdaterad hemsida med förmedling av både öppna utbildningar och konsulter inom ledarskap. Vi har också haft ett uppskattat lanseringsevent både online och offline. I september blir det ledarskapslunch som du kan delta i online!

Uppdaterad hemsida

Nu är vi klara med sammanslagningen av tre websajter till en. Nu finns både förmedlingen av öppna utbildningar inom ledarskap (som tidigare bodde på www.ledarskapsutbildningar.se), förmedlingen av konsulter inom ledarskap (som tidigare fanns på www.ledarskapsutveckling.se) och webbtidningen Ditt Ledarskap på samma sajt; www.altaleda.se.

Vi har redan fått uppskattande kommentarer om det nya formatet och utseendet och hoppas kunna fortsätta att tillsammans med UGLkurser.se göra sajten till en naturlig besökspunkt för dig som ledare både när du ska hitta en utbildning eller bara vill bli inspirerad.

En kul lanseringsfest

Den 15 juni hade vi releaseparty för vår nya hemsida och hade en härlig grupp människor här på kontoret som deltog och även över 60 personer som följde det hela online i vår första livesändning online. 

Laura har skrivit en separat rapport från detta event.

Ledarskapslunch i september

Med tanke på hur uppskattad och välbesökt vår första livesändning online var, kommer vi att hålla ett nytt event den 14 september. Du kommer även då att ha möjlighet att delta online och lyssna på vad vi tror kommer att vara en mycket inspirerande diskussion om ledarskap med särskilt inbjudna gäster.

Håll utkik i nästa nummer av webbtidningen, som kommer i månadsskiftet augusti/september, samt på www.altaleda.se, vår Facebook-sida eller vårt Twitter-flöde för närmare detaljer när det börjar närma sig.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.