Nyheter

Nyheterna denna gång är att vi fått en ny medarbetare, Laura Sjölander, att Cecilia fick en eBok som gåva för att hon blev gillare nummer 500 på vår Facebook-sida och att vi lagt till flera nya funktioner på Altaleda.se.

Vi blir fler på kontoret

Vi är att mycket glada och stolta att kunna presentera vår nya medarbetare Laura Sjölander.

Hon har bland annat en fil. kand. i media- och kommunikationsvetenskap och en yrkesexamen i projektledning. Förutom hennes rika CV är hon också en härlig människa som tillfört mycket glädje och omtanke till vår verksamhet.

Laura arbetar framförallt med innehållet på våra webbsajter och i vårt nyhetsbrev. Du kan även läsa en presentation av henne.

Vi blir fler på Facebook

Det är fantastiskt kul och inspirerande att antalet personer som "gillar" vår Facebook-sida fortsätter att öka.

Nu är vi över 500 stycken och Cecilia, som blev just nummer 500, fick en särskild gåva av oss i form av en eBok om grupper och ledarskap.

Nu siktar vi vidare mot nästa hundratal "gillare" att fira framöver och  vi ser fram emot alla givande interaktioner på sidan.

Det blir mer på Altaleda.se

Vår sajt www.altaleda.se växer på både bredden och tvären.

Bland annat har vi flyttat innehållet från vår tidigare sajt Ledarskapsutveckling.se till Altaleda.se så att du nu hittar vår förmedling av kvalitetssäkrade konsulter inom ledarskap på den senare sajten.

Flyttade gjorde också  "En blogg om ledarskap"- som vi nu hoppas ska få den uppmärksamhet den förtjänar och bli ytterligare ett hjälpmedel för dig i din utveckling som ledare.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.