Nummer 3

Vi hör av många människor som vill utveckla sin förmåga att anpassa sitt ledarskap efter situationen och/eller gruppen. Vi beslöt därför att spela in denna WebTV där Markus Amanto berättar om hur du kan anpassa ditt ledarskap till gruppens mognad och utveckling.

Från sin långa erfarenhet av grupper och ledarskap berättar han ocksa om tre vanliga bromsklossar som hämmar var förmåga att effektivt anpassa vart ledarskap.

Välkommen till en ny utgåva av Ditt Nyhetsbrev!

Med en nyrenoverade design av nyhetsbrevet närmar det sig tiden på året då två stora händelser sker som bör ge eko i var ledares liv.

För det första står vi inför givandets högtid och att ge är en grundpelare för ett hållbart ledarskap. Får du inte tillräcktligt - så ge lite mer som en god vän till mig ofta sa.

Under en övergångsperiod har det funnits två versioner av den populära UGL-kursen på marknaden, den äldre UGL 2000 och den nya uppdaterade UGL 2008. Fr o m den 31 mars 2009 är det endast UGL 2008 som gäller.

”Ofta är den största utmaningen som en organisation står inför att känna igen och agera på en möjlighet snarare än att lösa ett problem..
(Peter Ginter)

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.