Vi börjar förbereda för ledigheter här på kontoret.

Städar av skrivbord och rensar inkorgen i vår e-post, vidarebefordrar telefoner och prioriterar bland arbetsuppgifter samt klargör förväntningar, så vi så småningom kan ha en skön semester med gott samvete.

Kontoret stängt fr o m 8 juli  t o m 26 juli

Under tre veckor, vecka 28-30, kommer kontoret att vara helt semesterstängt. 

UGLkurser.se, altaleda.se och ledarskapsskolan.se har öppet som vanligt

Våra hemsidor www.UGLkurser.se och www.altaleda.se har öppet som vanligt
Här kan du anmäla dig till en kurs eller beställa mer information. Ditt meddelande skickas då till respektive kursansvarig och du har större möjlighet att få ett svar även i semestertider, då dessa nödvändigtvis inte har semester under samma period som vi. 

www.ledarskapsskolan.se  kan du registrera dig för att påbörja dina distansstudier i ledarskap även när kontoret är stängt. Du får då användaruppgifter till onlinedelen (texter, videos, ljudfiler och test) med detsamma efter betalning. Däremot kan utskicket av boken komma att dröja något. 

Glad sommar och hoppas ni har en härlig semester full med vadhelst ni tänkt att fylla det med: avkoppling, upptäckter, familjeliv eller bara-vara.

PS- Du har väl inte missat vår sommartävling, där du kan vinna ledarskapsutbildning från oss eller vår medarrangör Mindstretching?

PS 2- Har du svårt att koppla bort jobbet när du är ledig? Här kan du få tips om hur du kopplar ned och kopplar av så du har möjlighet att få den där avkopplande semestern som du drömt om.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.