Att gå UGL i Stockholm

Går du i tankarna om att gå en ledarskapsutbildning som exempelvis UGL? Stockholm är en populär kursort för denna typ av utbildning. Det hänger nog i mångt och mycket samman med att det finns ett stort utbud av kursgårdar i huvudstaden med omnejd, samt med de goda kommunikationsmöjligheter som erbjuds i regionen.

Många möjligheter till kommunikation

Det går ju både att flyga, åka tåg, buss, båt eller bil för att ta sig till sin utbildning i ledarskap här. Då kan man ju fråga sig om det spelar någon roll var man går sin UGL-kurs? Vi har inte under våra år i branschen sett några sådana tendenser utan har lika stor andel nöjda deltagare oavsett vilken del av Sverige de deltagit i utbildningen i.

Att få ut mesta möjliga av sin utbildning

Faktorer som ofta upplevs som mer avgörande för hur man upplever sin kurs är handledarna, standarden på kursgården samt vilken psykisk form man själv är i vid utbildningstillfället. Avgörande för denna form är saker såsom om man lyckats skapa en avskiljdhet under kursveckan där man kan koncentrera sig på att få ut så mycket som möjligt av kursen. Ett bra tips är att meddela kollegor och vänner att man är i väg den veckan på fortbildning så att de inte räknar med att du ska svara på mail och telefon som vanligt.

En UGL i Stockholm kan göra skillnad i din utveckling

En utbildning i ledarskap kan vara en av de viktigaste pusselbitarna i din utveckling som människa och medarbetare. UGL, Utveckling av Grupp och Ledare, har definitivt potentialen att vara det oavsett om du går utbildningen i Stockholm eller ej. Det viktiga är din vilja att delta aktivt tillsammans med de andra kursdeltagarna och vara villig att reflektera i samband med övningarna och lektionerna under kursen.

Du kan nu se en lista över aktuella UGL-kurser.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.På vår sajt särskilt för UGL, www.UGLkurser.se, hittar du ett rikstäckande utbud av kvalitetssäkrade UGL-kurser.

En fantastisk upplevelse. Alla bör någon gång genomföra en UGL kurs. Fick en oerhörd insikt om mig själv som person och hur jag påverkar andra.

Victoria

Kursen gav mig en ökad självmedvetenhet om hur jag kan påverka andra i grupp och verktyg att använda i min ledarroll.

Sara

Väldigt givande kurs både för mig själv som person, men också för företaget.

Johan

Till UGLkurser.se