Guide till teambuilding

Guide till teambuilding

När du söker teambuilding kan det ibland vara svårt för dig att veta vilken inriktning eller leverantör du ska välja för denna utbildning.

Det finns många olika typer av utbildningar eller aktiviteter som ryms inom begreppet teambuilding.

Denna guide syftar till att hjälpa dig hitta det som ger bäst resultat för dig.

Utbudet av leverantörer är också stort. Tanken med denna sajt är att hjälpa dig i ditt val och ge dig information som hjälper dig i ditt val.

Vi har tidigare själva arbetat med grupputveckling och teambuilding både i Sverige och utomlands. Genomförda på ett bra sätt kan dessa insatser verkligen göra stor skillnad i en organisation både vad gäller arbetsklimat och produktivitet.

När man talar om teambildning så kan det råda en lätt begreppsförvirring. Vissa säger teambuilding, andra säger lagutveckling och åter andra kallar det för grupputveckling. Det flesta som talar om teambildning menar någon form av aktivitet som hjälper till att bilda teamet.

Under slutet av 1990-talet blev teambuilding ett mycket populärt ord inom företag och organisationer. Man såg det som en möjlighet att utveckla grupper och team. Ett tillfälle att skapa laganda, goda relationer och bra resultat.

När det gäller övningar för teambildning så finns det ett brett utbud av sådana. Det finns teambildning övningar som man kan anordna själv, det lättsamma aktiviteter som har mer av äventyrsinriktning och sedan finns det de där man anlitar en extern konsult med specialistkompetens.

Att hitta teambuilding i Stockholm behöver sällan vara en utmaning. Däremot kan det ta sin tid att hitta en passande och bra leveranatör av teambuilding. Stockholm har ett brett utbud av olika typer att arrangörer och inriktningar.

När du letar efter teambuilding i Göteborg är det inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Det finns många olika sorter och leverantörer av teambuilding. Göteborg är inget undantag.

Ny som chef

Gör som över 13000 andra och gå distanskursen Ny som chef.

Se innehållet

Föreläsning online med Markus Amanto

Föreläsningar online med Markus Amanto som engagerar och ger effekt.

Boka föreläsning

UGL-kurser

Kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige sedan 1999.

Se datum och priser

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.