Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning > Uppföljningsdag UGL

Uppföljningsdag UGL

Uppföljningsdag för dig som deltagit vid en UGL-kurs och vill utbyta erfarenheter med andra eller fördjupa dig i någon fråga.

Varför uppföljningsdag på UGL?

Kanske det dök upp något under UGL-veckan som du vill få tillfälle att fördjupa dig i eller fråga om, något som kanske slog dig när du landade i din egen vardag eller när du försökte använda nya kunskaper i den gamla organisationen?

Här finns tillfälle för diskussion och att utbyta tankar med varandra, tillsammans med en van UGL-handledare. Saker ni upplevt som behöver diskuteras med oberoende ögon.

Det här är också ett utmärkt tillfälle att nätverka med andra, som har samma utgångspunkt som du - att växa som människa och satsa på sin personliga utveckling.

Förkunskaper 

Du måste ha genomfört en UGL-utbildning för att kunna delta vid UGL sjätte dagen.
När och var du deltog, har ingen betydelse. Du kan ha gått UGL nyligen eller för flera år sedan.

Förberedelser för UGL 6:e dagen

Ibland kan det hjälpa att läsa igenom lite anteckningar som man förde vid ugl-kursen, om det var länge sedan du gick, eller att gå igenom UGL-pärmen för att friska upp minnet, men annars så byggs kursen från där du står idag.

Fundera över i förväg vad du skulle vilja lyfta upp och fördjupa dig i under UGL 6:e dagen och ta med dessa tankar så får du ut mesta möjliga av din uppföljningsdag.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.