När du pratar med oss för din ledarskapsutveckling så får du del av mångårig erfarenhet inom detta område. Sedan mitten av 1990-talet har vi själva arbetat med ledarutveckling och utveckling av ledare.

Idag hjälper vi också personer att hitta den ledarutveckling som passar, vare sig det är genom en UGL-kurs, en distansutbildning eller en föreläsning. 

Ledarskapsutveckling efter din organisations förutsättningar

Vi arbetar med företagsanpassade uppdrag för utveckling av ledarna och ledarskapet inom er organisation. Du får del av kunskap, kompetens och information som ni kan ha direkt nytta av i er verksamhet.

Deltagarna säger ofta att de uppskattar respekten för organisationernas såväl som personernas individuella olikheter, innehållet av praktiska kunskaper som de kan omsätta i sitt arbete och det positiva bidraget till deras självkänsla och ledarutveckling.

En sajt för ledarutveckling

Om du vill ha hjälp i valet av just ert utvecklingsprogram, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-580 800 40 eller använda formuläret under Kontakt så hjälper vi dig vidare till den ledarutveckling som passar.

På den här sajten samlar vi också något av det vi lärt oss om ledare, utveckling och utbildning för att underlätta för dig.

Här kommer du att hitta artiklar, såväl som praktiska tips och råd som ingår i samlingen.

Framgång kräver ledarskapsutveckling

Framgångscoachen Anthony Robbins hävdar att det som inte växer, det dör så sakteliga. Detta anser vi gälla även för din ledarskapsutveckling. Om du inte ägnar dig åt att utvecklas som ledare kommer du sakta och säkert att mista din förmåga att leda på ett tydligt, förtroendegivande och effektivt sätt.

En viktig pusselbit i god ledarutveckling är också att finna likasinnade personer, i det här fallet andra ledare som också de har ett intresse av att växa. Som är beredda att kliva utanför sina invanda mönster för att fånga dessa möjligheter till utveckling. 

Frågor om ledarutveckling

Om du har frågor om ledarskapsutveckling eller andra frågor relaterat till ledarskap är du varmt välkommen att kontakta oss. Detsamma gäller om du har feedback gällande denna hemsida eller önskemål om framtida innehåll.

Du kan nu läsa

Vi hjälper Dig till ledarskapsutveckling!

På denna sajt har vi samlat information om olika former av ledarskapsutveckling.

När det kommer till din personliga utveckling är det viktigt att du får stöd i att hitta ditt nästa steg. Vill du, kan du ringa oss och bolla kring var du står idag och hur du tar dig dit du vill nå. 

Man som läser nyhetsbrev på sin laptop

Nu kan du även prenumerera på vårt kostnadsfria e-postutskick med tips, nyheter och erbjudanden kopplat till ledarskap, personlig utveckling, kommunikation, grupputveckling och andra mjuka ämnen som är nära sammankopplade med ledarskapet.
Läs mer...

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.