Veckans Ledarskapstips

Hej kära ledare! 

Kul att så många nappade på vårt lanseringserbjudande förra veckan med den nya onlinkursen “Vem är jag? Vad vill jag? Vad gör jag?”. Samtidigt hörde jag av flera som var iväg på ledigheter i samband med höstlov. Därför öppnar vi upp ytterligare 10 rabatterade platser den här veckan. Om du missade tillfället förra veckan, läs mer om kursen på: https://kurs.se/kurser/vem-ar-jag/
Ange koden ANDRACHANSEN när du anmäler dig så får du 50% rabatt på kursavgiften. Gäller till de tio platserna är slut och som längst till slutet av den här veckan.

Den här veckans tips handlar om en av mina favoritsaker; citat. Ibland kan jag spendera långa stunder med att leta bland citat. Ibland kan just de där orden jag hittar göra stor skillnad i mitt ledarskap och i mitt liv. Så häng med för sju av mina favoriter!

Varma hälsningar,

Markus Amanto

Sju av mina favoritcitat om ledarskap

Veckans tips blir en samling inspiration med några av mina absoluta favoritcitat om ledarskap. Citat kan fungera både som inspiration och vägledning. Ibland kan jag komma på riktigt smarta saker själv. Men oftare är det som Jim Rohn sa om citat; "jag skulle kunna vara uppe hela natten utan att komma något så välformulerat" ;-)

Kanske har du några egna favoriter som du vill skicka till mig som svar på det här ledarskapstipset? Redo? Då kör vi!

“En ledare är som bäst när människor knappt vet att hon existerar…när hennes arbete är gjort, hennes mål uppfyllt, kommer dom alla att säga; Vi gjorde det själva” (Lao-Tzu)

“Människor bryr sig inte om vad du vet, förrän dom vet hur mycket du bryr dig om” (John Maxwell)

“Chefskap är att göra saker rätt. Ledarskap är att göra rätt saker.” (Peter F Drucker)

“Människor gör inte som du säger, de gör som du gör” (Okänd)

“Om dina handlingar inspirerar andra att drömma mer, lära sig mer, göra mer och bli mer, då är du en ledare” (John Quincy Adams)

“Om du vill skaffa dig fiender, försök att förändra någonting” (Woodrow Wilson)

“Att skratta ofta och mycket. Att vinna intelligenta människors respekt och barns tillgivenhet. Att vinna uppriktiga kritikers uppskattning och uthärda falska vänners svek. Att uppskatta skönhet, att hitta det bästa i andra. Att lämna världen lite bättre, antingen genom ett välmående barn, en trädgårdsplätt, eller en återupprättad social situation. Att veta att ett liv har andats lättare för att du har levt. Det är att ha lyckats.” (Ralph Waldo Emerson)

Så veckans tips, samla på dina favoritcitat på en lättillgänglig plats och ta fram dom när livet känns en smula motigt eller du behöver hjälp med den inre kompassriktningen.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.