Veckans Ledarskapstips

Hej kära ledare! 

Det är med stor glädje jag den senaste veckan tillsammans med min gode vän Jonas sjösatt vår nya workshop "Levande genom lek". Om du är sugen på en heldag med lekfullt seriös personlig utveckling för att berika ditt liv med mer passion, glädje och kärlek så är detta något för dig. Du hittar mer om den 13 oktober i Stockholm på följande Facebook-länk: https://www.facebook.com/events/416829555460074/

Bor du i Stockholmstrakten kan du även komma på en av våra två gratis introduktionskvällar, den 18 september (https://www.facebook.com/events/393534587815212/) och 2 oktober (https://www.facebook.com/events/479750115791196/). Tipsa gärna vänner och kollegor också!

Med tanke på att det blivit sommar och att det stundar semestrar för många i avlånga land så blir veckans tip en samling semestertips. En topplista med de populäraste tipsen jag och mina kollegor skickat ut, och som hjälper dig få en skönare semester :-)

Med det önskar jag dig en riktigt skön sommar! Nu tar jag paus och är åter i slutet av sommaren med fler ledarskapstips i din mailbox.

Varma hälsningar,
Markus Amanto

Våra fem populäraste tips för en skönare semester

Genom åren har det blivit ett antal av Veckans Ledarskapstips, vi är uppe i nummer 198 nu, fantastiskt kul :-)

Under den tiden har det hunnit bli en del tips inför stundande semestrar och här har jag plockat ihop en topplista med fem av de populäraste tipsen för en skönare semester. Det är tips som jag och mina kollegor tidigare skickat ut. Jag ber högaktligen om ursäkt till dig som ska jobba hela sommaren och hoppas du ändå får utbyte av innehållet nedan ;-)

1. Veckans Ledarskapstips #12 - Slipp dåligt samvete på semestern. 6 tips som hjälper dig slappna av och att kunna koppla bort jobbet. 

2. Veckans Ledarskapstips #65 - Avkopplade semesterfirare genom tydliga ramar. Vad behöver dina medarbetare för att de ska kunna slappna av på sin semester? Sätt ramarna som chef.

3. Veckans Ledarskapstips #10 - Uppkopplad eller avkopplad? Här får du tipsen kring hur du kan koppla av från jobbet, under semestern. Det viktigaste är klara förväntningar.

4. Veckans Ledarskapstips #142 - Boka resmålet men fokusera på resan. Att boka ett tydligt resmål är viktigt både på jobbet och privat, men att fokusera på resan är skillnaden mellan att må bra efteråt eller ej.

5. Veckans Ledarskapstips #15 - Best case scenario för din semester? Här tipsar vi om hur du får din drömsemester genom att använda dig av dina ledarskapserfarenheter kring målsättning, reflektion och medarbetarsamtal.

Och avslutningsvis ett bonustips, om ett möte i mina unga (yngre...) år som fick mig att tappa hakan och lärde mig vikten av ge sig själv tid att fylla på batterierna. Om det skrev jag i Veckans Ledarskapstips #117.

Så veckans tips blev flera, en mängd rent av :-) Med det önskar jag dig återigen en riktigt skön sommar oavsett hur dina sommarplaner ser ut!


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.