Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning > Klart Ledarskap

Klart Ledarskap

Utbildningen Klart Ledarskap är ett utvecklingsprogram som riktar sig till ledare inom näringsliv och offentlig förvaltning. Med hjälp av Klart Ledarskap stärks din förmåga att som ledare skapa tydliga och lärande relationer.

Ledarskapsutbildningen Klart Ledarskap togs ursprunligen fram av Dr Gervase Bushe i Kanada. Utbildningen togs in till Sverige 2004 och programmet får endast hållas av särskilt utbildade och licenserade instruktörer.

Innehållet i Klart Ledarskap

Denna utbildning ger dig förutsättningarna för att skapa öppna och trygga relationer i dina team och din organisation som grunden för hög prestation.

Genom Klart Ledarskap får du en uppsättning färdigheter och en värderingsgrund för ett lärande ledarskap och för att på ett tydligt sätt kunna kommunicera din inriktning. På så sätt kan du skapa ett klimat där den goda potentialen tas till vara och där kunskapen växer.

Genom ett Klart Ledarskap leder du i kraft av dina personliga egenskaper genom att du fått en större medvetenhet om hur du själv fungerar och reagerar. Du blir därmed tydligare i din kommunikation och skapar klarhet i dina arbetsrelationer. 

Ny som chef

Gör som över 13000 andra och gå distanskursen Ny som chef.

Se innehållet

Föreläsning online med Markus Amanto

Föreläsningar online med Markus Amanto som engagerar och ger effekt.

Boka föreläsning

UGL-kurser

Kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige sedan 1999.

Se datum och priser

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.