WebTV

WebTV

Här kan du titta på WebTV om ledarskap direkt på din dator. Du kommer att hitta tips, råd och förklaringsmodeller som hjälper dig som ledare. Välj det WebTV avsnitt du vill se nedan.

Du vet väl att du också kan prenumerera gratis på Veckans Ledarskapstips så får du tips och inspiration i ditt ledarskap?

Markus Amanto tipsar dig om hur en skillnad i fokus i konflikter kan göra hela skillnaden i ditt ledarskap och din förmåga till konflikthantering. Lär dig hur din rädsla påverkar dig i konflikter och hur skillnaden mellan att förstå eller blir förstådd gör hela skillnaden.

Markus Amanto berättar om feedback-trappan som hjälper dig att på ett bättre sätt ta emot feedback. Att ge och ta emot feedback är en av de intensivaste formerna för kommunikation och samtidigt en av de viktigaste och mest utvecklande. Här får du tips för hur tar emot feedback på ett framgångsrikt sätt.

Många upplever behovet av att i sitt ledarskap kunna anpassa sitt ledarskap efter situationen och/eller gruppen.

Här får du 13 minuters WebTV där Markus Amanto berättar om hur du kan anpassa ditt ledarskap efter var gruppen befinner sig i sin mognad och utveckling.

Hur du leder på ett förtroendeskapande och effektivt sätt i tider av ovisshet och utmaning! I tider när det är lätt att bli påverkad av skriverier i tidningar om ekonomins tillstånd, företags varsel och ovisshet så blir ledarens roll extra viktig.

Därför delar Markus Amanto här med sig av tips som du kan använda i ditt ledarskap för att skapa bästa möjliga resultat och välmående i utmanande tider.

Ny som chef

Gör som över 13000 andra och gå distanskursen Ny som chef.

Se innehållet

Föreläsning online med Markus Amanto

Föreläsningar online med Markus Amanto som engagerar och ger effekt.

Boka föreläsning

UGL-kurser

Kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige sedan 1999.

Se datum och priser

Dela den här sidan


Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.