Det finns ett stort utbud av ledarskapskurser i vårt land och det är i sin utveckling som ledare inte alltid lätt att veta vilken man ska välja.

För utbildning i ledarskap är valet av ledarskapskurs viktigt. Det är nog de flesta överens om.

Som alltid när man ska satsa tid och pengar på en kurs är det viktigt att fråga sig vad man vill ha ut av den. Detta gäller för ledarskapskurser som det gäller för det mesta annat.

Vi stödjer Dig i att hitta din ledarskapskurs!

Det är vår avsikt att framöver på denna sajt samla information om ledarskapskurser som finns tillgängliga för dig. Det kan vara både länkar till utbildningsarrangörer, artiklar och olika former av tips kopplat till ledarskap och utbildning. Vi har själva i många års tid arbetat med utveckling av människor och känner branschen väl.

10 tips när du väljer kurs

En av sidorna vi lägger till inom kort ger dig konkreta tips när du välja kurs i punktform. Som sagt, utbudet är brett och det kan vara klokt att tänka till lite först. Redan nu är det bra om du skriver ned en lista med vad du vill ha ut av utbildningen, vad vill du uppnå med att delta i en ledarskapskurs?

Prenumerera på nyhetsbrev om ledarskap

Du har också möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev om ledare och ledarskap. Där får du konkreta tips, inspirerande texter och annan information för att stödja dig i ditt chefskap, ditt arbete och dina relationer.

Ledarskapskurser kan göra stor skillnad

En lärare som vi haft sa det så bra. Det som inte växer, det dör så sakteliga. Så är det också med oss ledare. Antingen väljer man att utvecklas och växa eller så dör man så sakteliga. Här är ledarskapskurser ett mycket bra verktyg. Det viktiga är också att du ser till att tillämpa kursen i ditt arbete och liv efteråt.

 

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.