Veckans Ledarskapstips

Att leva med ett vackert sinnestillstånd

Tillit är onekligen centralt på olika sätt i livet och ledarskapet. Återkommer för närvarande regelbundet till det i mina egna reflektioner kring mitt liv. 

Tror mycket på att leva i ett flöde, att ha en tilltro till att universum är en vänlig plats och vi (jag) får det vi behöver. Sedan känns det som ett ständigt utforskande, kanske en livsresa rent av. Att hitta balansen mellan att låta mig avslappnat föras nedströms av livets flod och samtidigt simma tillräckligt mycket själv mellan varven för att ta mig till de platser i floden som jag tror främjar mina livsmål mest. Och som också tillfredställer mest av mina och andras behov.

Jag tror att för att jag ska kunna känna strömmen där i floden så behöver jag se till att leva så mycket som möjligt i det av mina lärare kallade "a beautiful state of mind". Att ha en inre energi, ett inre tillstånd, en vibration i harmoni med det jag önskar ha mer av i mitt liv. Annars tror jag att jag lätt missar strömmen och dess riktning. Så ligger jag där och guppar i någon slags "fejkström" och simmar lite då och då för att det känns som att jag borde göra något aktivt :-)

Ett spännande och lärorikt utforskande, som jag ibland känner att jag lyckas mycket bra med och i andra stunder känns som det går käpprätt åt skogen med (utan att ens hitta flodrackaren...) :-) :-)

Så veckans tips, fundera över vad det innebär för dig att leva med ett "beautiful state of mind" och vad du behöver göra för att göra mer av det, just nu, precis i det här ögonblicket. 

Varma hälsningar,
Markus Amanto


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.