Nyheter

Snart lanseras Ledarskapsskolan, fler UGL-kurser än någonsin förmedlade och lyckad insats på näringslivsmässa är några av nyheterna vi vill dela med oss av i detta nummer. 

Ledarskapsskolan

Veckorna innan jul har vi gjort om kontoret till tomteverkstad där vi haft fullt sjå att maila, adressera, paketera och posta boken "LEDARSKAPSSKOLAN- Vem är det som kör egentligen?" som hör till distansutbildningen LEDARSKAPSSKOLAN till HR-personer i vårt avlånga land.

I februari 2013 sker lanseringen av distansutbildningen och vi ser med tillförsikt fram emot en spännande vår där vi hoppas att distansutbildningen LEDARSKAPSSKOLAN ska kunna främja det goda ledarskapet hos allt fler ledare genom att vara en stöttepelare till personlig utveckling. 

UGL-kurser lockar allt fler

Altaleda har via systersajten UGLkurser.se förmedlat fler uglkurser i år än någonsin, vilket känns jättekul då våra deltagare ofta anser att UGL har haft sådan inverkan på deras personliga utveckling och syn på sig själva.

Att UGL har kraften att förändra och påverka människor kan man utläsa från dessa citat från våra nöjda kursdeltagare:

"En fantastisk utbildningsupplevelse!
Tack vare upplevelsebaserade metoder, relevant innehåll och kvalificerad handledning, har denna vecka gett mig ett unikt och oersättligt lärande för hela livet." (Lena J.)

"Väldigt positiv känsla från kursen, som gav aha-upplevelser och insikter, både om mig själv och om grupper. Lämnade kursen trött men väldigt nöjd". (Caj S.)

"En intensiv utbildning där man själv bestämmer hur mycket man vill utveckla sig". (Peter W.)

"Jag kände mig väldigt glad efter att jag genomfört kursen och kände också att jag fått med mig flera bra erfarenheter och tankeställare samt viljan att använda mig av det jag lärt mig även efter kursen". (Marina O.)

Näringslivsdagen Vallentuna

Under näringslivsdagen den 29 november hade vi många intressanta samtal med personer som besökte vår företagsmonter på mässan Vallentuna Näringslivsdag.

Markus Amanto höll en omtyckt föreläsning om gruppdynamik enligt FIRO-modellen för en större skara intresserade  åhörare. 

Överlag en väldigt inspirerande dag med mycket nya företagskontakter och ett fantastiskt initiativ som vi hoppas ska locka ännu fler besökare nästa år.

Nästa webbtidning

Nästa webbtidning kommer ut i februari.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.
Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.