Boken " Vem är det som kör egentligen? " som ingår i distansutbildning i ledarskap.

Snart kommer Altaleda att kunna erbjuda en distansutbildning i ledarskap online som ger dig möjlighet att studera när och var du vill.

I utbildningen ingår boken "Ledarskapsskolan - Vem är det som kör egentligen? Din praktiska handbok med beprövade tips, metoder och verktyg."

Utbildningen och boken är uppbyggd kring 30 överskådliga delar som behandlar allt från stort till smått, allt för att stötta dig i din ledarskapsutveckling. Utbildningen ger dig teoretiska modeller, metoder, verktyg samt tips och råd från vår samlade erfarenhet. Vi ger dig även handfasta reflektionsfrågor för att hjälpa dig omsätta kunskapen i praktiken.

Du har möjlighet att ta till dig kunskapen på flera olika, interaktiva sätt. Vi ger dig tips för vidare läsning på webben, du har möjlighet att lyssna på delar av den inlästa boken eller se videoklipp med den viktigaste informationen från varje del med mera.

"Ledarskap är en relation, inte en formell befattning, distansutbildningen riktar sig därför till dig oavsett om du idag är chef eller inte. Ett aktivt, medvetet ledarskap börjar inifrån - det avgörande för din framgång är vad du gör, men framförallt hur du gör det".

För mer information och anmälan se: http://www.ledarskapsskolan.se/

 


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.