Smaskiga tilltugg på event.

I samband med lanseringen av den uppdaterade hemsidan www.altaleda.se, som fått ett ansiktslyft och ett större innehåll, där vi nu samlat ledarskapsutbildningar och ledarskapskonsulter på en och samma sajt anordnades ett live event på kontoret på Torggatan 11.

Till eventet kom 20 st särskilt inbjudna personer och minglade i våra lokaler, lät sig väl smakas av såväl sommarbål och allehanda färska frukter och naturligtvis lyssna till fem-minuters-föreläsningarna om ledarskap.

Samtidigt, ute i cyberrymden, kopplade 60 st kunder, kursdeltagare och prenumeranter upp sig från alla håll och kanter i vårt avlånga land för att ta del av föreläsningarna via datorn.

Under eventet utlystes också en tävling, där fina priser i form av ledarskapscoaching och presentkort på e-bokhandel hägrade.

Tävlingsfrågan löd: "Vad är ditt bästa ledarskapstips?"

Fem-minuters-föreläsningarna var mycket uppskattade och många dröjde sig kvar för att diskutera vidare kring ämnena, även efter att kamerorna stängts av. Vi har fått många tänkvärda svar till tävlingen och vinnarna presenteras i nästa nummer av webbtidningen.

Föreläsningarna finns att lyssna till på vår kanal på YouTube: http://www.youtube.com/altaledaab.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.