När snön faller utanför fönstret och det för många stunder julledigheter med nära och kära så är det lätt att förmåga att planera sin tid och sitt liv ställs på sin spets.

Många vill hinna med att både vara en bra ledare på jobbet så här i slutet av året och samtidigt utöva ett sunt och närvarande ledarskap på hemmaplan.

Det är ett tillfälle att träna på både våra "ja" och våra "nej" så att de blir äkta och verkningsfulla.

Det finns många kloka tankar om tid (Bodil Jönsson skrev om tio stycken bland annat) och det finns många citat som vill inspirera oss till att ta hand om vår tid. Vi har samlat några av dem här i det här numret av nyhetsbrevet.

Ett av mina favoritcitat, eller kanske är det mer en tanke, om tid är att det är en av de mest rättvisa sakerna här i världen. Oavsett var vi bor i världen, oavsett hur mycket pengar vi har på banken eller hur stort vårt hus är, så har vi alla 24 timmar till vårt förfogande varje dag. Varken mer eller mindre.

Jag önskar dig en god läsning och skriv gärna en kommentar i samband med någon av artiklarna och dela med dig av dina egna tankar kring beslut eller titta in på vår Facebook-sida och skriv där.

För din framgång,
Markus Amanto

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.