Markus Amanto

Valet till riksdag och regering 2010 står för dörren när jag skriver detta och därför ägnar vi detta nummer av nyhetsbrevet till förmågan att fatta beslut.

När jag började arbeta med utveckling av team och ledarskap när jag bodde i USA 1994 så kom jag i kontakt med beslut på flera intressanta sätt.

Bland annat en organisation som hette Job Corps och som hjälpte unga människor att komma in i vuxenlivet och arbetslivet på ett bra sätt.

Hela deras filosofi grundade sig på att stärka unga människors förmåga att fatta bra beslut.

Någon sa mig också vid ett tillfälle att det finns bara två måsten här i livet; vi måste välja och vi måste dö. Oavsett hur mycket man håller med om påståendet så speglar det onekligen hur viktig förmågan att fatta beslut är.

Vi tar beslut, stora som små, konstant i våra liv och få saker är så avgörande för din framgång som ledare hur du fattar dessa vardagliga beslut.

Jag önskar dig en god läsning och skriv gärna en kommentar i samband med någon av artiklarna och dela med dig av dina egna tankar kring beslut eller titta in på vår Facebook-sida och skriv där.

För din framgång,
Markus Amanto


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.