En fras som fungerat både i reklam för ett visst varumärke och som namn på TV-program. När det gäller mat handlar det helt enkelt om att det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa och vad vi blir som människor.

Det gäller minst lika mycket mentalt och känslomässigt i tider när tidningar och andra media på flera håll fylls med rubriker om börsens undergång och ekonomichocker samt känslofyllda bilder på förfärade människor som har lite eller inget med artikeln att göra.

Som ledare är det värt att tänka till vad du stoppar i dig mentalt också med ögonen och öronen. Påverkan från negativa nyheter är subtil och kan snart skapa negativa tankar i ditt huvud som sedan leder vidare i en spiral mot mer negativa tankar och fokus på problem. Det är en bra idé att ha inspirerande websajter (som den nedan), böcker (t ex något av Jim Rohn), CD-skivor (t ex något av Jack Canfield) och tidningar (t ex Goda Nyheter) tills hands som föda för sinnet och själen så att du förmår leda dig själv och andra mot möjligheter istället för hinder.


Ansvarig utgivare: Läs mer om oss på redaktionen.
Presskontakt: Markus Amanto,
tfn: 08-580 800 40, 0708-12 81 00.
E-post: markus (a) altaleda.com.

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.