Levande genom lek

Berika ditt liv med mer passion, glädje och kärlek

Hur du skulle ditt liv se annorlunda ut om du hade mer lekfullhet i ditt liv? Och med en ökad medvetenhet upplevde mer passion, glädje och kärlek på daglig basis?

Här får du möjlighet att möta dig själv och andra på ett nytt sätt. Leken ger dig möjlighet att med lätthet, enkelhet och kreativitet släppa loss. Sedan reflekterar vi tillsammans och fördjupar dina upplevelser och din medvetenhet.

Kort sagt ger kursen dig en möjlighet att känna dig mer levande!

Varför lek?

Lek är ett förhållningssätt till tillvaron. Den finske hjärnforskaren Matti Bergström hävdade att leken är vägen mellan kaos och ordning. Det sägs att den gamle greken Platon ska ha sagt: “Jag kan lära mig mer om en människa under en timmes lek än under ett år av konversation”. Vi tänker att den människan du lär dig mer om kan vara både dig själv och andra.

Med leken som verktyg blandar vi under denna kurs skratt och allvar, humor och reflektion, nöje och nytta. Kursen är till både för dig som redan leker och tycker det är jättekul, och för dig som känner dig lite mer osäker inför tanken på att släppa loss och leka mer i ditt liv, men är nyfiken på hur det skulle vara. 

Det här kan du få ut av kursen

  • Ett friare flöde av livsenergi
  • En ökad medvetenhet om vad som får dig att känna dig mer levande
  • Upptäcka din lekfulla och kreativa sida
  • Djupa delningar och härliga skratt
  • Ett lekfullt och utvecklande sammanhang
  • Ett utforskande utanför din dagliga komfortzon

Presentation av oss

Kursen leds av Jonas Sjöholm och Markus Amanto.

Jonas Sjöholm

Jonas är en erfaren och uppskattad kursledare och föreläsare inom personlig utveckling och ledarskap. Han verkar också som psykosyntesterapeut, coach och med ceremonier och healing inom Inka-schamanism. Kreativitet såsom skrivande, målande och fotografering är en viktig del i Jonas levande liv. Så är även leken som öppnar upp sinnen, får oss att möta oss själva på ett nytt sätt, stärker närheten till vårt inre barn och får oss att skratta.

Markus Amanto

Markus har studerat och arbetat med lek i olika former med barn och vuxna i över tjugo års tid i Asien, Europa och Nordamerika. Han är utbildad inom emotionell debriefing, psykosyntes och har även deltagit i Anthony Robbins Mastery University. Markus är även en uppskattad författare, talare och utbildare.

Praktisk information

Datum och tid: Lördag 13 oktober 2018, kl 09:00-17:00
Plats: Stockholm
Pris företag:  900 kronor exklusive moms per deltagare
Pris privatpersoner: 900 kronor exklusive moms per deltagare
Antal deltagare: Minst 6, max 18
Sista anmälningsdag: 30 september 2018
Anmälan görs till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 08-580 800 40

 

Gratis ledarskapstips

Som en del av vår passion för att utveckla ledare som kan utöva ett gott ledarskap skickar vi dig varje tisdag ut ett kostnadsfritt ledarskapstips via email.