Din ledarskapsutbildning och ledarutveckling i hela landet

Vi har sedan 1994 haft över trehundra olika organisationer som kunder. Vi har dels själva anordnat ledarskapsutveckling och ledarskapsutbildning för personer som velat utvecklas i sitt ledarskap och i sin förståelse för grupper, relationer och kommunikation, dels har vi hjälpt hundratals människor att hitta en UGL-kurs som passar just dem från ett rikstäckande utbud.

Sedan januari 2012 har vi också satsat på att utveckla en distansutbildning i ledarskap, som snabbt har växt till en omtyckt utbildning för såväl enskilda personer som vill utvecklas i sitt ledarskap, som större organisationer som läser utbildningen som en intensiv studiecirkel på sin arbetsplats. 

Utbudet av ledarskapsutbildning är mycket stort och ibland kan det vara svårt att veta vad du ska välja för just din ledarutveckling.

Vi hjälper Dig till ledarskapsutveckling!

På denna sajt har vi samlat information om olika former av ledarskapsutveckling.

När det kommer till din personliga utveckling är det viktigt att du får stöd i att hitta ditt nästa steg. Vill du, kan du ringa oss och bolla kring var du står idag och hur du tar dig dit du vill nå. 

Man som läser nyhetsbrev på sin laptop

Nu kan du även prenumerera på vårt kostnadsfria e-postutskick med tips, nyheter och erbjudanden kopplat till ledarskap, personlig utveckling, kommunikation, grupputveckling och andra mjuka ämnen som är nära sammankopplade med ledarskapet.
Läs mer...

Framgång kräver ledarutveckling

Framgångscoachen Anthony Robbins säger att det som inte växer, det dör så sakteliga. Så är det också med din ledarutveckling. Om du inte ägnar dig åt ledarskapsutveckling kommer du så sakteliga att förlora din förmåga att leda på ett sätt som är tydligt, effektivt och förtroendegivande.

En annan viktig del i att utvecklas är att hitta likasinnade personer som omger dig och stöttar dig,  i detta fall andra ledare som också de vill växa och är beredda att kliva utanför sin invanda vardag för att finna dessa frön till utveckling. De människor du möter genom ledarskapsutbildningar kan bli ett ovärderligt stöd för dig i framtiden.

I många fall fortsätter kursdeltagare att ha kontakt med varandra och fungera som stöd, bollplank och nätverk till varandra.

Vi har även information om kända kurser såsom FIRO Element BTM och Beyond Conflict då vi har personlig kännedom om dessa kurser.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att finna det ledarskapsstöd du behöver genom dessa sidor.

Dela den här sidan

Frågor?

Ring oss på: 08-58080040